Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.06.2012 09:14 - Трагедията на унищожените древни цивилизации на Земята
Автор: ednodete1 Категория: Други   
Прочетен: 8186 Коментари: 3 Гласове:
35


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

imageАко се вгледаме в съдържанието на наследените от различни народи митове, легенди, фолклорни сказания, не можем да не забележим, че в много отношения те си приличат. В легендите се преплитат описания на едни и същи събития, но интерпретирани по различен начин.

В.А. Шемшук обърнал внимание на тази особеност, като съпоставил легендите и митовете с фактите от историята на нашата планета. И направил обща картина на живота на Земята за последните няколко десетки хилядолетия, съобщава сайтът Тайни.

Сегашният Железен век според него е предшестван от Бронзов, Сребърен и Златен век. Подобни съобщения се срещат в древните източници на Америка, Австралия и Африка. Нашите представи за древните цивилизации като за примитивни и малко развити са неточни. Според сказанията отначало Земята е населявана от полубогове и титани. След тях дошли атлантите, след които пък възникнала цивилизацията на великаните. Тези легенди се подкрепят от материалните находки, които позволяват да се направи изводът, че древните цивилизации са познавали такива високи технологии, като производството на пластмаса, имали са и електричество.

Съобщения за хора с огромен ръст могат да се срещнат във всички древни писмени източници от различните континенти, запазени до наши дни. Изобилието от легенди за великани дава основание да се предполага, че те действително са населявали Земята в древността. Това прави логични и напълно обясними огромните размери на древните менхири, крепостни стени, долмени, тераси и домове. Те не са били прищявка на древните народи – те просто съответствали на техния ръст.

Недалеч от афганската столица Кабул в селска местност се съхраняват археологически останки от преди 50 милиона години. Тази цивилизация се отличавала със стабилност, тъй като дълго живеещите хора не са склонни към резки промени. Асурите са известни не само със своя размер и дълъг живот. Свръхестествените им психо-физически способности им помагали да въздействат и на някои вселенски процеси.

Плазмата на мислите у живите организми има една и съща природа с плазмата на слънцето и се явява основен доставчик на плазма в Слънчевата система. Психо-и физическите способности на асурите създавали около тях високочестотна виолетова светлина на аурата им. Небесното светило трябвало също да бъде виолетово.


В действителност слънчевият спектър има ултравиолетова съставка, която съвсем не е най-маловажната. Известно е, че в космоса се срещат звезди в зеленикавия, червеня и  гълъбовия спектър. Тази окраска се определя от мисъл-формата на хората с аура в преобладаващо текива цветове.  Звезди във виолетовия  и синия спектър астрономите засега не са открили.

Измененията на аурата на съвремените хора е свързано с това, че нашите предшественици се опитвали да наложат свой ред във вселената чрез налагане на робство. Заради това те са били разорени и самите те били превърнати в роби, разсъждава Шемшук.

През 60-те години награждаванията италиански автор Петер Колоссимо, чиито книги са преведени на 60 езика -х  свързани с изследванията му в областта на праисторическото наследство, анализирал данните, получени от археологически експедиции, а също и от древни писмени източници. И стигнал до извода, че нашата планета в древността е била арена на битки с използване на ядрено оръжие. Много древни източници, описват оръжие, което прилича на атомното.

imageВ древно-индийските писания това оръжие е на чуждоземни цивилизации. За допълнително основание за тези изводи може да послужат легендите на различни народи за дракони, на които е трябвало да се принасят в жертва домашни животни, но и хора. Северноамериканските индианци имат в своите легенди истории за нашествие на земята на драконоподобни чудовища, които унищожавали древната цивилизация.

Безсмъртието на цивилизацията и неговото достигане е изисквало спазването на редица условия, които жителите на земята непрекъснато нарушавали. Ако се върнем и насочим вниманието си отново към екологията на планетата, човека и психо-физическите му способности, ние ще можем да предотвратим поредната катастрофа и краха на нашата цивилизация, смята Шемшук.

 

http://snaiper-bg.net/2011/02/tragediyata-na-unishtozhenite-drevni-tsivilizatsii-na-zemyata/




Гласувай:
36



1. liliyanaandreeva - Митологиите са отражение на жив...
10.06.2012 21:26
Митологиите са отражение на живота, живян някога на други земи преди милиони години!
цитирай
2. zany - Оспорим факт
10.06.2012 22:12
В "Истинската история за завоюването на Нова Испания" от Бернал Диас дел Кастильо при описанието на селището Семпоал се споменава, че тези земи преди са били обитавани от великани, "туземците" подарили част от кост на Кортес, който трябвало да я изпрати на краля (костта предвишавала ръста на Катильо).
цитирай
3. imbe - Фактите говорят
14.06.2012 14:52
http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/55513
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: ednodete1
Категория: Други
Прочетен: 1376748
Постинги: 178
Коментари: 778
Гласове: 6064
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031