Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2015 19:17 - На пълнолуние се увеличава негативното влияние на същностите от низшия астрал върху човека
Автор: ednodete1 Категория: Други   
Прочетен: 5923 Коментари: 1 Гласове:
49


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Смята се, че на пълнолуние се активират всички тъмни сили. Но защо точно това време е толкова благоприятно за проявлението им на Земята? Отговорът на този въпрос се съдържа в книгата на Николай Левашов "Последното обръщение към човечеството":
"Минималната дебелина на качествената бариера между фижическите и ефирните планове се наблюдава между 12 часа през нощта и 4 часа сутринта. Това време е максимално благоприятно за действие от страна на астралните животни. И неслучайно във всички приказки, легенди, предания, в това време действа нечистата сила под формата на дяволи, вампири, вещици, върколаци т.н. Колкото и странно да изглежда на пръв поглед, в тези стари приказки има много повече истина, отколкото в нашата съвременна наука... Освен ежедневните колебания в плътността на качествената бариера между физическите и ефирните планове, на нейната дебелина влияе и Луната.
Всички нива на нашата планета, образуващи формата на материята, протичат и на Луната, насищайки нейните планове. Така, както и Слънцето насища тези форми на материята във всички нива на Земята. Това протичане е максимално в дните на пълнолунието, което води до намаляване на дебелината на качествената бариера между физическите и ефирните планове. Тогава се усилва отрицателното влияние на ефирния и низшите астрални планове върху човека. При неутрализация на това отрицателно влияние, дебелината на защитното пси-поле намалява и става минимална в дните на пълнолунието.
Това, повтарям, е благоприятно условие за активни действия от страна на астралните животни, които веднъж намерили слабите места в защитата на тялото, правят пробив и "изпомпват" през него потенциала на тялото - жизнената сила на човека. 
Припомням, че физическото тяло, разделящият материал, освобождава формите на материята, образуващи този материал, чието протичане между нивата дава възможност за развитие и цялостност на телесната същност на човека. Чрез пробива в защитата тези форми на материята започват да изтичат по канала от човека към астралните животни, което им позволява да поддържат съществуването си и предотвратява разпадането на телата на тези същности. При това в мястото на пробива се нарушава структурата на клетките на физическото тяло и телесната същност на човека-донор.
За да получат възможност да източат част от потенциала, генериран във физическото тяло на човека, астралните животни трябва да се съгласуват с неговите качествени структури. А тъй като нивото на еволюционно развитие на астралните животни е значително по-ниско от нивото на развитие на човека, става просто трансформация на човешките структури до нивото на структурите на астралните животни.
Освен разрушение на защитата и източване на енергия (астрален вампиризъм), са възможни още няколко други видове действия върху физическото тяло от страна на ефирния и низшите астрални планове на планетата. Как може да се прояви това?!
Ако по една или друга причина, човекът има отслабено защитно пси-поле, възниква възможност не само за пробив на някое място, но и преминаване през защитата и "улавяне" (превземане, обладаване) на физическото тяло от друга същност. Освен това, може да влезе както човешка същност, така и същността на което да е астрално животно.
На пълнолуние, когато отрицателното влияние на енергийните потоци от астралния и ефирния планове е максимално, и без това слабата пси-защита е подложена на още по-голям натиск. А в някои случаи защитата може съвсем да изчезне...
Във физическото тяло, което няма пси-защита или пък има, но тя е много слаба, може да влезе всяка същност от ефирния или низшия астрален план.
При това такава същност може да превземе чуждото физическо тяло както временно, така и завинаги. В последния случай човешката същност бива напълно блокирана от нашественика или се изключва съвсем , като при смърт.
Когато във физическото тяло на човека живее "чужда" същност, то се явява средство, с чиято помощ същността на нашественика реализира своите желания и потребности..."

image



Гласувай:
50



1. vlajniochi - Доста интересна информация. Никак ...
24.01.2015 22:41
Доста интересна информация. Никак не е случайно, че точно по време на пълнолуние тези енергии влияят и разрушават защитни полета затова и безсънието е доста често срещано.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: ednodete1
Категория: Други
Прочетен: 1376771
Постинги: 178
Коментари: 778
Гласове: 6064
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031